تعداد صفحات: -
حجم فایل: 19 مگابایت
فرمت فایل: زیپ _ ZIP
دسته بندی:
تاریخ ارسال: 9 فوریه 2019
به روز رسانی در: 9 فوریه 2019
خرید این محصول:
پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.
جهت سفارش و مشاهده توضیحات تکمیلی
مقدمه: شاید بسیاری ار مشتریان بانکها این دغدغه و خواسته را داشته باشند که بدانند آینده سپرده های کوتاه مدت انها بر اساس واریز و برداشت های فرضی یا احتمالی که در طول زندگی خواهند داشت، در طول سال یا سال های آتی چگونه خواهد بود، به مثال زیر توجه فرمایید:
سوال: من یک حساب کوتاه مدت دارم . اگر من در تاریخ ??،مبلغ ۱۰ میلیون تومان به سپرده کوتاه مدت خودم اضافه کنم و در تاریخ ؟؟ مبلغ ۵ میلیون تومان از آن کم کنم و سود این چند ماه را هم برداشت نکنم، در نهایت سپرده من در فلان تاریخ چقدر خواهد بود ؟! و یا صدها سوال و مسئله پیچیده دیگه، که ممکن است نسبت به حسابهای کوتاه مدت خودمون داشته باشیم !
شرح عملکرد: نرم افزاری که اس پی دی فایل آماده کرده این قابلیت را به شما می دهد که سود انواع سپرده کوتاه مدت به شکل واریز و برداشت منظم و نامنظم(سود مرکب بانکی) را محاسبه و خروجی آن را به صورت یک فایل
سپرده کوتاه مدت: سپرده کوتاه مدت نوعی سپره است که سود آن هر ماه بر اساس مانده های طول ماه محاسبه و در تاریخ مشخص شده به حساب شخص واریز می شود و برای ماه بعد به سود واریزی و اصل سپرده شما در صورت عدم برداشت موجودی سود تعلق می گیرد(وایز و برداشت در آن آزاد می باشد).
سود مرکب: پولی که شما در قالب یک حساب کوتاه مدت به بانک می سپاردید بانک با ان کار کرده و طی قرارداری که با شما بسته است سود آن را در یک تاریخ مشخص به حساب کوتاه مدت شما واریز می نماید. حال چنانجه شما سود واریزی را برداشت نکنید و آن را برای ماه بعد به همراه اصل سپرده خود در اختیار بانک قرار دهید بانک می بایست به مانده جدید شما یعنی اصل و سود جمع شده ، سود پرداخت نماید . این فرایند را محاسبه سود مرکب می گویند.
جهت سفارش و مشاهده توضیحات تکمیلی
ویا به آدرس
نرم افزار افزایش Seen پست تلگرام
سود ,مدت ,کوتاه ,سپرده ,محاسبه ,برداشت ,کوتاه مدت ,محاسبه سود ,سود انواع ,افزار محاسبه ,نرم افزار ,مشاهده توضیحات تکمیلی کلیک
درباره این سایت